KOČKOPES

úterý 25. září 2012

WE ALL ...

Objevili jsme nové společné vášně, a to jsou ponorky. A nejsou to ponorky jen tak ledajaké.
Kočička, Pejsek a máma nejraději tu žlutou. We all live in the yellow submarine ....
Kočička, Pejsek a táta jednu červenou, skoro opravdovou. A nezapomínáme ani na naše nejbližší. Tak jsme na podmořský výlet vzali i plyšového Pantýrka. Není to žádný ušmudlaný plyšák, je prostě jedinečný, neboť tráví s Pejskem téměř většinu jeho života. Tenhle výlet si určitě zasloužil, za věrné služby, za společnost ve chvílích Pejskova spleenu.
 
Všimněte si, jak Pantýrek se zájmem sleduje podmořský život. Je to bystrý plyšák.
Doufejme, že nám tento společný zájem ještě dlouho vydrží. Kočkopsím dětem snad alespoň do doby než jim máma pustí film U-Boot. Ale máma si dá načas, když už to posr..la s tím Jéžiškem.
 
 
 
 
 

4 komentáře:

  1. Moc hezká fotka, jako z verneovky, škoda, že se neocitla v naší soutěži, tak slabě obeslané, že všichni dva účastníci si odnesli cenu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tahle měla být do soutěže, ale já to nějak propásla, léto bylo náročné. Vlastně jsme soutěžně fotili celé léto. Nejde o cenu, ale inspiraci. Tak snad příští rok. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Marti, já tušila, že ti kluci z té žluté ponorky, tě potěší. To víš, peru to do potomků, jak se dá. Ale občas přijdou s Holkama z naší školky či chtějí žít Non stop. A já pak nevím kudy kam, nechci jim brát vlastní názor, tak se jen tak ošívám. :-)

    OdpovědětVymazat